Karma?

Sitter här och funderar på vad jag gjort för elakheter för att förtjäna den här grymma förkylningen? Bwää för att vara sjuk!
Inte nog med att man hör dåligt i vanliga fall och sen får toklock på båda öronen, hörapparaten tjuter till varje gång jag nyser… och varje gång blir jag förvånad och undrar vad det var som just hände.

Nä det här duger inte, tänker bädda ner mig i soffan med varm choklad med punsch, en filt och hoppas på att jag blir frisk tills imorgon.

Hälsa , bloglovin

2 kommentarer to “Karma?”

  1. Oki snusan, den 5/10 idag… Är du något bättre?
    Kramar om dig o puffar i lite mer punsch i den varma chokladen ;)Hoppas du mår bra snart
    C

  2. Undrar hur mycket punch det krävs för att bli frisk egentligen. Fortfarande sjuk, men ingen feber som tur e nu är det mest hosta och snuvan kvar Stackars SnickarKungen är fortfarande sjuk med han blev sjuk en vecka innan mig men han vägrar ju att vila så…

Vad tycker du?

(måste anges)

(måste anges)