Bloggens förstasida » Hemmet, Hörsel, Jobb, Lycka, Vänskap » Händelserik höst

Händelserik höst

18 september 2010

Det känns som att nästan allt händer den här hösten!

Som jag skrev i våras så började jag jobba lite med att lära mig hantera min hörsel (Skrev om det här & här).
Nu är alla tester och undersökningar klara och nästa vecka ska hörapparaten programmeras. Sist skrev jag om att det var jobbigt för mig att hantera hela situationen, det är det fortfarande men ju längre tiden har gått desto mer inser jag hur dåligt jag fungerar i hörande miljö som det är nu och har börjat nedräkningen tills dess att jag förhoppningsvis hänger med bättre, eller iaf har större möjlighet till det.

Känns som jag accepterat till viss grad, för jag känner mig inte längre tveksam till om jag kommer använda hjälpmedlet, utan det hänger enbart på om det hjälper mig eller inte, vilket jag räknar med att det iaf blir bättre än vad det är idag.

Mer då?
Tjaaa Vi har laggt handpenning på ett HUS! äntligen, äntligen, äntligen efter över 3 års letande är det våran tur att hitta rätt (Hoppas vi).
Så 1 november är man husägare och börjar sitt nya liv som “det finns alltid någonting att göra när man bor i hus” HURRA!

Jag är inte längre vikarie terminsvis på mitt jobb utan nu är jag tillsvidareanställd! så sjuuukt härligt att veta att jag inte behöver söka min tjänst om och om igen utan helt koncentrera mig på att göra ett bra jobb. Så på den fronten känns allt toppen med!

Då står man här då och undrar vad tusan som hände! När det började vända frågorna bara snurrar runt i huvet.
Den här tanten som trodde att allt var kört och att det aldrig kommer att ordna sig igen, kände så för inte allt för många år sedan ju.

Men det gäller att vara trägen! Aldrig ge upp, Slåss för sig själv och hoppas på att man har vänner som alltid ställer upp och alltid står vid din sida i vilket skick du än är i.
När det kommer till vänner så har jag nog roffat åt mig de bästa & för min del så var det nog tur det med tanke på den bergochdalbana mitt liv har varit.

Rätt vad det är så har man utan att veta om det kommit in på en mer stabil väg, som det är inte är lika mycket gropar som skakar om färden.

Kärlek till er alla! Nu ska jag gå ut och njuta av hösten innan jobbet

Hemmet, Hörsel, Jobb, Lycka, Vänskap , , bloglovin

2 kommentarer to “Händelserik höst”

 1. Nämen gumms =) !!!! Underbart!!
  japp, jag bouncade in här igen och härligare nyhet får vi väl leta efter. Lycka till med huset. Nu blir det bråttom att komma upp.. lr… jag håller mig till November ;D
  Sen ska spikarna synas grundligt i sina brädor *asg*
  O hörapparat, gudars gott 🙂 Snyggt jobbat baby, kommer att bli kanon.
  Kramar och gosar om er
  C

 2. Men Cina har vi inte berättat!!! oops, jaaa här går det undan vi hinner knappt med att prata med varandra haha
  Tack det känns underbart! ja ni måste komma upp sen när vi övertagit huset, vi har ju inte sett erat heller.

  KRAMAR

Vad tycker du?

(måste anges)

(måste anges)