Bloggens förstasida » Båge » Sista chansen?

Sista chansen?

11 oktober 2009

Efter nattpasset kom jag hem senare än vad jag räknat med, jag var så trött & snablars vad jag frös! Cyklade och kinderna och partiet under ögonen domnade bort.

Kom hem till min fina sambo & tassarna, käkade lite frulle. Sambon hade planerat att åka upp på stan för att handla present till sin moster som fyller år. Men jag orkade verkligen inte följa med på presentjakt.
Jag stupade i säng och sov länge, länge tror jag behövde det!

När han kom hem igen hade jag precis vaknat och kl var redan sen eftermiddag. Bestämde oss för att åka till en polare för att se en film & käka gott.

Vi tänkte slå två flugor i en smäll, glada och påpälsade bestämde vi oss för att ta med oss hojjen så den fick gå i dvala i ett garage det ryktas ju om att det ska komma snö inatt eller egentligen skulle snön redan kommit nu ikväll men än så länge har jag inte sett någi snö.

*Burr*vad kallt det var och ändå hade jag pälsat på mig rejält. Men ändå härligt & sorgligt på samma gång eftersom man visste att det blir sista turen för den här sesongen :'(  Men snart du pärlan, snart släpper vi ut dig igen men under tiden får du umgås med de andra hojjarna & vila upp dig, vi kommer att ge dig lite kärlek under vintern ändå 🙂

Nu ska Tanten se till att få lite sömn, för imorgon ska jag jobba igen Natti, natti

Båge , , , , , bloglovin

2 kommentarer to “Sista chansen?”

 1. Hej sötis, ah ni har oxå ställt för vinter. Håller med dig fullständig, vilken sorglig känsla.
  Vi körde (på släp) våra små älsklingar (Vilda Hilda och Mr AMOre) till sitt nya hem, det skruttiga garaget som vi “fick på köpet” av huset 😉 Kärlek till 2-hjulingarna är viktigt så vi “förklarade” att om dom står ut i garaget en vinter så laddar vi för nytt och större garage till våren eller hösten =)
  Sköt om er och klä på er ordentligt för jag vill inte hitta 2 istappar nästa gång vi kommer upp.
  Kramar i massor storasyss Cina

 2. Hej gumman!!!
  Har ni flyttat in nu? härligt…
  Jaa jag har lite abstinens nu men är lite för kallt nu men hoppas våren kommer tidigt 🙂

  Hihi vi fryser alltid ändå men kanske får gå i ide i vinter *ler*

  Kramar från oss hoppas vi ses snart

Vad tycker du?

(måste anges)

(måste anges)