Bloggens förstasida » Jobb, Svammel » Häxan Surtant vs Tant Mysan

Häxan Surtant vs Tant Mysan

De senaste veckorna har Häxan Surtant (*) vunnit alla fajterna i mitt huvud, Men idag tror jag allt att HippieTanten(**) vann överlägset! Måste helt klart bero på att det varit KanelBullens dag idag och våran underbara kock bakat mängder *lycklig tant* Helt klart värt att jobba idag 😀

(* Häxan Surtant finns inte bara på barntv… utan är ibland mitt humör som bland annat kan läsas om här ** Tant Mysan är mitt vanliga humör som tyvärr inte visat sig på styva linan på länge)

Jobb, Svammel , bloglovin

One Comments to “Häxan Surtant vs Tant Mysan”

  1. […] kunde få min höstkänsla och den enorma glädjen inom bords att rubbas *Härligt* Visst, “Häxan Surtant” har visat sig väldigt mycket de senaste månaderna men jag tror hon har tröttat ut sig […]

Vad tycker du?

(måste anges)

(måste anges)