Bloggens förstasida » Semester, Tjej » TillKlippt!

TillKlippt!

I torsdags hände det!
Det som jag har sagt ska hända i över ett år, men fått ångest och skjutit upp det.

Men jag bestämde mig att det ska ske den här månaden, fast att “ödet” skulle avgöra när det var dags…
Nämligen att när jag får nya linserna så går jag och bokar en tid. Det gick lite snabbt ändå. Även om jag processat detta för mig själv och sambon en längre tid och sista veckan även börjat kolla på lite olika alternativ, så kändes det mest som att det bara small till!

I torsdags morse åkte jag och vännen René upp på stan för min optiker tid. de hade mina linser inne!

Kände att jag var ute på djupt vatten så vi gick och åt frukost på Java och jag visade lite ungefär hur jag hade tänkt mig resultatet. Sen sköt jag upp det någon timme till innan jag vågade mig in på salongen och bokade en tid!
Vad jag inte riktigt var beredd på var att den jag vill skulle klippa mig hade en tid till mig redan 2 timmar senare!

Blev en mysig dag på stan med René vi shoppade och njöt av sol och sällskap.

Kl blev 12.50 och jag försökte krångla mig ur mitt beslut… men den gubben gick inte.. *ler*

Gick till salongen och satte oss att vänta. Sen stod hon där underbara E som skulle klippa mig. (E är dotter till en vän och gammal arbetskamrat. har tänkt att klippa mig hos henne enda sen hon blev frisör elev men det har bara inte blivit av och nu har hon varit färdig frisör i ett år!)

René fick bänka sig i stolen brevid då den var ledig, sen fanns det ingen återvändo!
Mitt långa men ack så slitna hår (eller ris snarare) klipptes av en rejäl bit innan E ens tvättade det.

E gjorde ett jätte jobb! Och hon och René bollade idéer om hur det skulle se ut i slutändan för jag fick hjärnsläpp och visste inte längre vad jag ville hahaha.

Men jag säger bara WoW! jag blev så nöjd!!!! Sitter och letar efter en bra “före” bild men hittar ingen som visar hur håret såg ut, men lägger in bilder på min nya frilla ändå…

Fram

Vänster

Höger

Semester, Tjej bloglovin

2 kommentarer to “TillKlippt!”

  1. Jösses vad din nya frisyr klär dig:) Snyggt!
    .-= Ann-Sofie´s last blog ..Upponerdag =-.

  2. Tack så mycket!!! jag stormtrivs! 🙂
    .-= Mysan´s last blog ..Kalldusch =-.

Vad tycker du?

(måste anges)

(måste anges)