Motvind

Det är så fint väder ute! jag älskar sommaren! Trots att jag egentligen tål värme dåligt så är det så härligt med sommar.
Ändå sitter jag inomhus… och varför?

JO, jag har tok mycket problem med min blogg… altihopa började med att jag som vissa kanske minns uppdaterade WordPress. Sen dess har allt krånglat… Och vad vill de nu? JO att jag ska uppdatera WP igen!!! jag väntade länge och väl innan jag fick för mig att fixa det sist… Fast har för mig att jag sett någonstans att det går att uppdatera autmatiskt utan krångel… Men vet ej om jag tror på detta… känner mig en smula skeptisk!

Känns så tråkigt. Jag älskar att blogga och har så mycket att berätta och visa just nu. Men att ens lägga in en bild i bloggen är problem som det ser ut just nu.

Men jag ger inte upp… men Bloggen fungerar ungefär lika bra som mitt återigen “sluta röka projekt” (som förövrigt inte är helt åt pipsvängen då jag gått ner till max 2 cigg/dag förrutom vid festligheter. inte illa pinkat tycker jag).

Hoppas ni har lite mer tålamod med min bångstyriga blogg…

Bloggande, Upprörd , , bloglovin

Inga kommentarer to “Motvind”

Vad tycker du?

(måste anges)

(måste anges)