Ger upp!

Ok ni får som ni vill… det var ett himla tjat!. Nu har jag gjort en backup på databasen. Kopierat över allt via FTP åxå PLUS att jag exporterat alla inlägg kommentarer osv.

Beväpnad upp till tänderna med backups så viker jag för WP’s vilja och uppdaterar så det blir slut på tjatet! eller tjat och tjat jag vill inte se den snablars länken om att jag ska uppdatera hela tiden…

*Mer kaffe till mig sen kör vi*

Jag räknar med att det blir fortsatt trassel, men om jag försvinner behövs ingen efterlysning jag finns här men är nog väldigt arg kan jag tänka…

Det som irriterar mig mest efter sist (Åh nej jag brukar inte vara långsint.. men mina ömma tår var precis på fel ställe då) är att jag ska fan kunna det här! det är ju mitt område det FÅR inte gå på det viset det gjorde sist.

Fast å andra sidan ingenting har fungerat som det ska sen sist kan lika gärna göra om det och få det ordäntligt gjort.

Testar den automatiska updateringen men tar ner den manuella *hyff*

Pfffft

Bloggande, Upprörd bloglovin

Inga kommentarer to “Ger upp!”

Vad tycker du?

(måste anges)

(måste anges)