Bloggens förstasida » Kärlek, Lycka » Höstväder

Höstväder

16 oktober 2008

Idag när man tittar ut genom fönstret är man inte alls sugen på att gå ut,
Just nu är det inge roligt alls med höstväder. Men jag tänkte lura mig själv lite granna och lägga upp bilder från våran promenad vi tog i söndags jag & Sambon G. Det var så vackert.. ja ni får kolla själva.

Alla bilderna är klickbara


© Bilderna är tagna av Mysan 081012 Örebro

Kärlek, Lycka bloglovin

8 kommentarer to “Höstväder”

 1. Åh! Underbart! Jag kan tom kanske gissa vart det är. ;D

  Wey skrev senast…Ska vi lägga allt på hyllan kanske.

 2. Wey: Ja visst är det!? hihi tror du kan det annars är det Karlslund :tongue_laugh_ee:

  Mysan skrev senast…Höstväder

 3. Jag har missat att du bloggar…jag skäms! Lilla nyfikna jag borde väl veta sånt, eller? Kul var det att komma hit och nu ligger du bland favoriterna så räkna med fler besök:) Snygg din blogg var! Själv kan jag inte fixa något alls, jag bara skriver utan att tänka. Dvs ungefär som jag pratar. Mycket, ofta och utan att tänka innan:)
  Ha det bäst!

  Ann-Sofie skrev senast…Det förflutna hinner i kapp en…

 4. Ann-Sofie: Men HEJ gumman!!!! va kul att du hittade hit! Tack så mycket, hihi saknar dig!

 5. Har du varit i Karslund UTAN att komma till mig!!!!
  :nono_tb: :down_tb: :down_tb:

 6. Lisa:
  Joooo :embarrassed_ee: tänkte inte på det….

  Förresten… grattis till att bli moster *2 eller hur säger man.. *ler*

 7. Exakt vad jag gissade på. Fan vad längesen det var man gick där. Måste åka dit någondag. Kanske tillsammans?

  Wey skrev senast…Jag ska bara

 8. Wey:
  Så vackert! ja varför inte!!! 😀

Vad tycker du?

(måste anges)

(måste anges)