Gratis e gott

9 september 2008

Jag har en förkärlek till sånt som är gratis… kalla mig snål, fattig, hysterisk jaa… kalla mig det bara… men är det något jag har lärt mig här i livet är det ju att pengar växter inte på träd, Kläder växer man ständigt ur… och det finns ingen garanti att man har pengar varje månad…

fast… å andra sidan har man så många gånger fått lära sig att ingenting är gratis…

jaja jag testar och ser.. får jag ett presentkort så e väl det skojj.. annars kostade det ju inte mer än de 2 minutrarna av mitt liv jag la på att registrera mig… *flumm*

Nä dags att göra sig i ordning och gå till jobbet… hoppar in extra idag alltså. så jag har någon som hellst garanti på att jag får pengar iaf nästa månad.. 

Gratissaker, Surfande bloglovin

Inga kommentarer to “Gratis e gott”

Vad tycker du?

(måste anges)

(måste anges)