Bloggens förstasida » Svammel » Dagen idag

Dagen idag

10 september 2008

Alltså…

Jag kunde bara inte gå & lägga mig innan jag fick berätta att jag är på så bra humör! *Fanfar*

Har sedan en bra tid tillbaka mest vart “häxan surtant” på mitt sätt. Men idag eller rättning… under dagen blev jag på så bra humör.

Jag storm trivs med mitt jobb men ibland åker man därifrån väsandes.. *garv* & just idag väste jag vresigt hela vägen hem på cykeln som den tant jag är.

Kom hem & insåg att hemmet behövde kärlek & städning.. gjorde ju inte mitt humör bättre vill jag lova. MEN räddaren i nöden fann mig… eller om jag fann den… (Ok nu fick jag en gamal sång i huvet men tillbaka till ämnet)

Jag slängde på radion… DET har jag inte gjort på länge heller enda gången jag lyssnar på vanlig radio idag är när jag ska höra RIX MorronZoo för det tycker jag e himla skojj (slå inte min humor). Dagen gäst var Claes Malmberg och det blev den perfekta mixen av radio för att jag skulle le flera timmar framöver!!! du kan höra hans äventyr till USA som de pratade om idag  m.m  här.

Jag vet egentligen inte om det var vansinnigt roligt program just idag eller om det inte krävdes så mycket då man hade jobbat natt… Men dagens ros till morronzoo för den här tanten är svår att få att garva när hon väl blitt grinig…

Sen så klart blir man ju alltid glad när ens vänner blir föräldrar!

Nä nu så medborgare…  & min kära sambo

Nu har jag färgat håret klart, berättat att jag är på gott humör nu e det dags för sängen…
ska ju upp & tvätta kl 07

Svammel bloglovin

Inga kommentarer to “Dagen idag”

Vad tycker du?

(måste anges)

(måste anges)