Bloggens förstasida » Sorg » 11 September

11 September

11 september 2008

Då var det dags igen då…

För ett nytt år med detta datum…

Jag ogillar detta datum skarpt!

Genom historian har detta datum fått en otäck stämpel. känns som att vissa inväntar detta datum med en plan att göra något hemskt…

Alla minns väl 2001 WTC och alla dessa människors liv förstördes, och 2003 då Anna Lind mördades. Men minns människor andra händelser?

11 september 1973 Tog Pinochet makten i Chile med hjälp av USA och det blev en blodig kupp.

11 September 1978 alltså 30 år sedan idag dog Ronnie Peterson efter krashen på Monza (Formel1).

Jag kan inte sitta här och rabbla årtal hela dagen så jag tänkte komma till varför jag skriver detta inlägg…

Idag är det ju som bekant 5 år sedan Anna Lind avled efter att ha blivit attackerad med kniv på NK. Otäckt minns jag att min känsla var när jag hörde att hon hade avlidit. Men det är en annan händelse som skakade mig mer denna dag för exakt 5 år sedan.

Samma dag som Anna Lind avled Blev ett barn i Arvika mördat: Den då 5 åriga Sabina. Jag tror att det som hände berörde många och mina tankar går idag till Sabinas familj och de närmast ja hela Arvika. 5 år har gått men vi har inte glömt. Jag har aldrig träffat familjen, men tror inte man behöver känna dem det berör mest för att känna det fruktansvärda som hände.

Idag kan jag inte hitta något i tidningarna som handlar om Sabina men hittade en debattartikel som Sabinas pappa skrev i Januari förra året i samband med en annan otäck händelse i Norrahammar.

Sorg bloglovin

One Comments to “11 September”

 1. Inkopierade kommentarer:

  Tonårsmorsa 2008-09-11 20:04
  Ja, just idag är ett datum med många sorger i det passerade!

  Läste just att du fått problem att kommentera. Om det håller i sig eller inte funkar även om du skulle komma åt annan dator, kan inte du försöka meddela mig då, så jag kan försöka åtgärda det om det är på min sida felet ligger?

  Passar också på att önska dig en fin och trevlig helg! Kram! 🙂

  Mysan 2008-09-12 11:55
  Ja det är så man får ont i magen varje år för man nästan förväntar sig något hemskt…

  Borde inte vara fel från detta hållet då jobbdatorn inte heller fick vara med å kommentera… men kan inte komma på vad det kan vara för fel… kommer jag på nåt så hojtar jag till 🙂

  Tack så mycket det ska jag verkligen ha!!! Du med gumman

  KRAM

Vad tycker du?

(måste anges)

(måste anges)