Bloggens förstasida » Jobb, Svammel » Magmedicin

Magmedicin

När jag är stressad och orolig finns det inte mycket som kan lugna mig…

Visst, jag inbillar mig att kaffe hjälper (pytt heller), jag röker mer än vettigt och allt bara snurrar…

Ända sedan jag var liten har jag alltid sökt lugn och ro och tröst i musiken… ibland även dansen. men har alltid haft mina “nu lugnar vi ner oss låtar” precis som man har speciella låtar för att komma i stämning inför en fest, festival, eller för att städa.. *ler*

En av de låtarna som jag behöver när jag är orolig/Stressad eller har ångest är denna & den här dagen har inte varit ett undantag… Exodus skivan går om och om igen på Vinylspelaren… (Jaaa jag e så gammal så jag fortfarande tycker att Lp skivor låter bäst… även om jag har både cd och dvd åxå hehe).

“Three Little Birds” e något alldeles extra… jag blir oftast lugn redan efter halva låten… det e något magiskt…
Sambon brukar slänga på den i bilen när han tycker att jag e orolig för något medans han nynnar med.

Det fungerar varje gång… men inte lika bra som vanligt… men det e klart att vara nervös och ha fjärilar i magen hör väll till en dag som denna då jag ska gå och hälsa på mitt eventuella nya jobb

Nä vad säger ni…? Lite mera kaffe, en cigg och så ska jag vänta på Lpn bara en gång till sen ska jag sätta fart

Tänk på mig idag… jag behöver det!

(“Don’t worry about a thing,
‘Cause every little thing gonna be all right.
Singin’: “Don’t worry about a thing,
‘Cause every little thing gonna be all right!” )

Jobb, Svammel bloglovin

One Comments to “Magmedicin”

 1. Inkopierade kommentarer:

  Emelie 2008-08-05 17:33
  Three Little Birds ar underbar!

  Sanne 2008-08-05 21:24
  Jag är så glad för dig! Vad säger mannen där hemma då? Jag menar, det blir ju lite mindre tid med honom nu…

  Men du, innan vi glömmer av det helt och hållet så måste vi dricka öl! Vi har mycket att diskutera bejby!

  Mysan 2008-08-05 22:47
  Emelie:
  Ja visst e den underbar på alla sätt!!!

  Sanne:
  Tack gummsan. Han ser pengar som trillar in så han e nöjd men mindre nöjd med att det blir mycket att gå om varandra ett tag… fast jag e ju ledig på hans födelsedag så då tyckte han det var bra igen.. hahaha

  JA mer öl till oss… jag e ledig.. uhm… 9dec å framåt… hehe
  eller jag e ledig i helgen iaf tror jag

Vad tycker du?

(måste anges)

(måste anges)