KRIS!

Precis som rubriken säger fast det inte är någon kris i den bemärkelsen.. inte heller KRIS som i Kriminellas Revansch I Samhället (heter det så?) utan som i KRIS!-Festival i Lindesberg börjar idag… Tänkte besöka den.. speciellt då jag gnällt länge och väl över att det inte blev någon festival i sommar heller.

Ska kolla på några polares band.. eller ja det e 2 olika band som spelar, Ena bandet e GulZot alltid lika bra live! ett band med många år på nacken och sen har vi andra bandet… men.. uhm.. nu fick jag hjärnsläpp minns inte vad de heter!!! (hoppas de inte läser detta host) hur som hellst andra bandet gör sin premiärspelning på festivalen har sett fram emot rätt länge att få se dom…

Fast jag har lite ångest då jag så gärna vill se The Accidents igen som e ruggigt bra och var ett tag sedan jag såg dem.. men de spelar på lördag kväll/natt rättare sagt sista bandet ut och vi nog åker hem igen imorgon…

Nu måste lilla jag sätta fart… jag måste hinna handla och göra mig i ordning för här ska festivalas!!!

PS. ser ut som att Lindesberg är stället att vara på ikväll om man kan lite på vädergubbarna enda stället inom räckhåll som ska ha uppehåll så kom till KRIS!

Festivalen går av stapeln på “Loppholmarna” det e FRI entré och öltält finns på plats! Ds.

Festival, Musik, Vänskap bloglovin

Inga kommentarer to “KRIS!”

Vad tycker du?

(måste anges)

(måste anges)