Bloggens förstasida » Konfyst, Svammel » Uppfinnar-Mysan

Uppfinnar-Mysan

Ok… lite funderingar & tankar så här på söndagskvällen precis efter läggdags-tid…

Ingen har väl glömt Kalle-ankas väckarklocka på julafton… eller Skalmans ät & sov klocka?

Jag skulle behöva en egen variant av detta… jag brukar kalla min mobil för Skalmanmobilen.. för det säger åt mig precis allt jag måste göra…. “Gå upp”, “Ladda kaffebryggaren”, “Glöm inte låsa dörren”, “M-knappen”, “Innetofflorna”, “Sätta på grönsakerna” jaaa listan med påminnelser och saker att göra e lång i min Skalmanmobil det står till o med “Äta!” & “GÅ å LÄGG dig…”.

Men… felet med min skalmanmobil.. e att den inte har snooz på påminnelserna… utan har man tryckt på mobilen så slutar den att påminna om det… Ifs, om jag inte markerat påminnelsen som “Utförd” finns den kvar i kalendern alla dagarna.. men jag har ett till problem.. det e inte bara det att jag har svårt att hålla allt i huvet, men jag har svårt att komma ihåg att kolla kalendern med… både den externa kalendern och den i telefonen…
*suck*

Kanske skulle man ha en funktion på mobilen som gjorde att den inte gav sig förrens man t.ex gått upp och ätit sin frukost.. eller kollat så man låst dörren.. eller så där… som kalles kl som ser till att han hamnar i badet typ….

fast… jag känner mig själv… jag skulle komma på nåt sätt att gå runt allt det där jobbiga iaf… e man förvirrad, så har man en tendens att skapa kaos.. och jag e jätteduktig på att få min skalmanmobil förvirrad åxå.. hihi

I just LÖÖÖÖÖÖV my skalmanmobil!

nä FY på mig.. nu har den sagt åt mig för länge sen att det e dags att sova…

Natti natti

Konfyst, Svammel bloglovin

Inga kommentarer to “Uppfinnar-Mysan”

Vad tycker du?

(måste anges)

(måste anges)