Bloggens förstasida » Bloggande, Jobb, Svammel, Upprörd » Måndag igen då da…

Måndag igen då da…

Jahapp, då var det måndag igen då.. en ny dag på jobbet stressigt .. men rätt ok… om man bortser från att jag e pisstokig på denna någon. jag vägrar gå in på detaljer, men jag tål inte när folk snackar och lovar saker, sen skiter fullständigt i vad de sagt och vänder och vrider på det för att lägga det på någon annan… visst att fela e mänskligt men gör man fel får man banne mig stå för det och åtminstone som i detta fall komma med en förklaring eller en ursäkt… fast… denna någon var inte där idag, denna någon hade chansen att förklara för mig på ett bra sätt idag.. men valde att slänga ur sig konstiga saker till en helt annan person, så att jag i min tur fick förklara (hur man nu förklarar när man själv inte fattar vad som gick galet) för en tredje person som nu kommit i kläm…

Denna någon kommer vara på plats imorgon så det gäller att välja sina ord, jag har visserligen ett ganska hett temperament, men ogillar att skälla ut folk efter noter, av erfarenhet har jag lärt mig att när jag e arg säger jag saker som blir fel eller så biter jag ihop tills jag e ensam.. å inget av de alternativen e bra just nu…

Nu vart det svamligt och rörigt… men jag e grinig och vill bara gapa och skrika.

Dessutom inte nog med att det har blivit helt galet pga denna någon så har person i fråga ställt till det ytterligare med denna fadäs som inte denna någon,  utan vi andra får lida för när denna någon är på semester. Härligt det är att vara sommarvikarie!

Men men får se vad morgondagen har i sitt sköte…

Kanske ett handledarbevis till min kära sambo så vi kan ut & övningsköra båge!? ojje bojje det vore grejjer det… fast.. inte så roligt om det regnar… men ÄNDÅ! vill ha det lilla pappret nu… *bruuuuuuummm, bruuuuuumm… vråååååål*

Nu ska jag bitas lite sen ska jag attack-sova

Mysan hon e tlöööööött…… tlöött

Bloggande, Jobb, Svammel, Upprörd bloglovin

Inga kommentarer to “Måndag igen då da…”

Vad tycker du?

(måste anges)

(måste anges)