Bloggens förstasida » Jobb, Klagomuren » God(?) Morgon världen

God(?) Morgon världen

I morse var det svårt att ta sig upp…

Jag fick tvinga upp ögonen för att stänga av larmet på mobilen… sen försökte jag komma på härliga ursäkter till varför jag inte skulle gå upp…

“Kl e nog inte så mycket egentligen” , “Visst e det min lediga dag idag?”, “Har för mig att chefen ringde & väckte mig för att säga att köket var stängt pga av nån mysko undersökning”, “Eh jag snoozar några minuter till”.

Men, men upp kom jag tillslut & alla ursäkter e bort sopade…

Tröstade mig själv med att jag har ledigt fredag, lördag & söndag så det e bara en morgon till den här veckan.. så det e ju jordens lyx.

Alldeles nyss skulle jag hälla upp kaffet började bli lite stressad för just morgonkaffet måste jag dricka långsamt, men kl tickade på.

på morgonen brukar jag ha lite granna mjölk i, så hivar fram mjölken och på nåt sätt glider den ur händerna på mig… *ploffs* *suck* så jag fick ställa mig och torka mattan och tvätta av den så gott det gick.. stressad & sur…. på tal om sur… stackars matta!!!! & e det något jag avskyr så e det mjölkprodukter som står… *rysa* måste skriva en lapp till sambon att han sätter upp en tvättid…

Min kära sambo har semester, så han ligger & sover.. å ni vet väl alla hur det e när man försöker vara tyst och smidig på morgonen för att inte väcka sin älskling….

preeeciiiis då går det som det gick för mig idag…. *mummel*

Jaja det låter som han sover gott iaf.. 😉

Nu ska jag rusa iväg tänkte vara på jobbet liiiite tidigare än vad jag ska idag så jag kan sätta mig en stund.. *nickar*

Jobb, Klagomuren bloglovin

Inga kommentarer to “God(?) Morgon världen”

Vad tycker du?

(måste anges)

(måste anges)