Bloggens förstasida » Socialt » Gårdagen

Gårdagen

Igår var vi på en uteservering och träffade lite folk.

Vi hade himla mysigt jag e glad att jag vågade mig iväg… trots att jag hade svårt att över huve taget palla att gå utanför dörren…

Men det vart väldigt lyckat! Det var besök ifrån Hufudstaden minsann & några till som tur var hade vi tak över huve för det kom några störtskurar och några ilskna blixtar… *rysa*

Men men det var så himla roligt och stämningen var på topp!!!

Så träffade jag en gammal kursare från NoS åxå *jublar* me so happy

här kommer lite bilder från kvällen…

Jag har tänkt på en grej… man brukar alltid gnälla på folk med fördomar.. alltså jag har kommit så långt så jag insett att jag åxå har fördomar och det erkänner jag och försöker pö om pö att bekämpa mina egna fördomar…

Sen igår… bordet bredvid vårat satt det ett gäng killar som jaa jag vet inte hur gamla men säkert alldeles nyss fyllda 18 kanske 19… de verkade ha trevligt men var väldigt förfriskade och högljudda… (Tanten brydde sig inte om att säga till eller ens irritera sig HA).

Rätt var det var började stämningen vid det andra bordet bli annat än trevligt…

jag vänder mig dit för att kolla om jag behöver vara beredd att parera en flygande stol, flaska eller nåt annat testostron utfall.. *fniss*

men.. vad händer….!!! ???
Grabben som står upp.. häller ut sin cider/Drink whatever… i skrevet på killen som sitter vid deras bord…

Måste erkänna att jag blev lite paff… å kunde inte låta bli att fråga nån vid vårat bord… -“Va inte det där lite brudigt gjort” <—- FÖRDOM!

Egentligen ska man ju tycka att det var mycket bättre än att ta till fysiska våldsamheter…. det här var mer.. jaaa kränkande (Inte kul det heller så klart) men det e något med sådana handlingar man kan inte låta bli & tycka att hoppsan händer nåt sån måste man väl förtjäna det? <—— Fördom igen

Killen som fick drycken i skrevet (Med tillhörande isbitar) reagerade… inte allsförst såg det ut som.. tror han sa att det där var väl onödigt.. men det syntes att han inte uppskattade gratis drinken… hade det där varit jag, som fått en drink över mig hade jag fått överskott av testostron å då hade det flygigt saker omkring mig…. missförstå mig inte… jag e långt ifrån en våldsam person… men en sån handling står för något så kränkande för mig… sånt och spott och liknande e precis som att personen man utsätter det för inte ens e värd att ödsla ett ord på… typ så, kan inte förklara. Det är mindre våldsamt helt klart.. gör ju inte direkt ont fysiskt men shit vad förnedrande….

Å så sitter man å tror att sånna elakheter kan bara brudar komma på att göra… *hoppsan*

Socialt bloglovin

Inga kommentarer to “Gårdagen”

Vad tycker du?

(måste anges)

(måste anges)