Bloggens förstasida » Klagomuren, Tant » Det här med att vara tant…

Det här med att vara tant…

Nånting hände när jag var 20…

När alla de andra små kalvarna sprang runt & stångades så ville jag bara sitta där… vid min korkek… å …… vara tant…

eller nåt…

Det hela började med att jag på skämt kallade mig “Tanten” när Bellan kom (Min äldsta polares dotter alltså.. uhm.. nä inte äldsta som att hon e gammal utan den jag känt längst.. hehe)
shit… Bellan e redan e redan 10 år! fatta 10 hysteriskt korta år….  jag hann inte med.

2 år senare kom nästa tjejja Nova… & jag tror det var då jag blev tant på “riktigt” eller ja… tant, nanny & “extramamma” (Garvar fortfarande åt dagispersonalens min när Emma sa att jag var extramamman som skulle hjälpa till & skola in Nova ).

Sen har det rullat på… å innan jag visste ordet av det hade jag blitt en lektant & dagistant med…

Sen blev jag allmänt bara tant insåg jag när jag fräste åt ungdomarna på bussen att man faktiskt KAN ha hörlurar när man lyssnar på musik i mobilen.. *suck*

(hade inte jag lovat mig själv att ALDRIG bli sån!?)

Förra året utökade jag min tantkarriär med att bli MATTant… jajjebulle… huckle, förkläde och hemska färger.. hela kittet ser ju inte klok ut på jobbet utan piercingar, halsband (ÅH saknar mina festivalarband!!!) och med det där pepitarutiga hucklet på huve hahaha men va tusan,

Men jag har fått ännumera Tantpoäng minsan.. men jag e inte stålt över dem…
Jag har börjat gnälla över att folk härjar (Läs talar) i trapphuset.. VE & FASA! just nu ligger det högst upp på min “Detta gör mig grinig-lista“, samtidigt som jag vet hur löjlig jag e och att folk måste väl få prata även om de råkar befinna sig i trapphuset, min i mina öron låter det som de har debattprogram så fort nån går ut i trappuppgången.. ojjebojje.. finns det nån överlevnads kurs för tanter som måste lära sig att stå ut med grannarna tills man får sitt torp på säkert avstånd från normala människor som inte förtjänar min vrede?

Klagomuren, Tant bloglovin

One Comments to “Det här med att vara tant…”

  1. Inkopierade kommentarer:

    Sanne 2008-07-03 21:46
    Haha. Du är allas lilla tant. Skitsöt och VUXEN! Det blir jag aldrig. Wey.

    Mysan 2008-07-03 21:49
    Hahaha jooo man tackar men tanter ska inte bus åka kundvagnar eller ens fundera på om man kan surfa på matvagnen.. (OBS det har jag inte gjort men…)

Vad tycker du?

(måste anges)

(måste anges)