Bloggens förstasida » Klagomuren, Upprörd » Spottar & fräser

Spottar & fräser

Arg, upprörd ROSENRASANDE!

ok nu har jag fått ur mig det värsta…

Kan ni gissa vad som kom på posten idag???

Ok klart ni inte kan, men låt mig berätta…
YTTERLIGARE en film från en filmklubb jag gått ur!

Till saken hör… håll i er nu…

för 2 månader sedan… så kom klubbtidningen hem till mig efter många månaders uppehåll hur DET nu gick till… jag tackade SAMMA dag nej till månadens utskick. veckan efter kom ett filmpaket hem!!!??? jag blir lite upprörd och skickar tillbaka paket med ett stort och vackert kryss över och ordet “Vägras” jag VET att det inte är så man gör, men jag har då ingen som helst lust att betala porto för ett paket jag inte ens har beställt…
nästa månad kom nästa klubbtidning, tackade nej igen och ringde upp & sa att jag vill fortfarande inte vara med… (Studerande HAR inga pengar). ok välkommen tillbaka önskar de mig trevliga e de iaf.. 🙂

sen igår fick jag en PÅMINNELSE! på jaaa nån guldkompassen.. från detta företag… jag loggar in på sidan på nätet och ser att det e tydligen den jag skickat tillbaka för det står till o med returnerad, så jag ringer upp och hon ser att det blivit fel & ber om ursäkt och säger åt mig att riva påminnelsen.. *pustar ut* men ser att det står att det e en ny som e levererad. jag frågade om den och sa att jag tackat nej till allt och sagt att jag inte vill ha något mera.. hon lugnar mig och säger att det står alltid så tills de registrerat mitt “nej tack”.. ok.. lägger på.. å IDAG.. idaaaag.. kommer det sabla paketet iaf!!!! så nu måste jag skicka tillbaka det iaf vad e det för konstig sekt jag gått med!? helt omöjligt att gå ur och omöjligt att undvika deras filmer… (Nej det e inte porrfilmer sanne…. GULDKOMPASSEN ).

Jaja så nu ska jag ta mig en kaffe till… och en giftpinne på uteplatsen, sen ska jag ringa och tålmodigt kräva en förklaring

Ok nu har hela dagen gått & jag har laddat för att ringa till kundtjänsten utan att gorma och skrika mera fråga “hur tänkte ni nu“… när jag väl kom mig för att ringa så stänger det självklart kl 16.00 och ringde runt 18.00 jaja mitt eget fel…

Men men fortsättning följer på detta drama… för de har gett sig på fel Tant ska de få veta…

Klagomuren, Upprörd bloglovin

2 kommentarer to “Spottar & fräser”

 1. Inkopierade kommentarer:

  Sanne 2008-06-27 13:10
  Hahahaha. Jag tänkte ju precis skriva att det är porrfilmer såklart. Men jaja, du hann före. ;D

  Nu ska jag gå och vara nervös. Nervös hela tiden, shiiiit! 😀

  Mysan 2008-06-27 13:47
  Sanne:
  Hahaha jag kände det på mig! *pilutta dig*

  Oj jaa.. det förstår jag… går nog bra… ???

 2. […] ni sekten jag hade gått med […]

Vad tycker du?

(måste anges)

(måste anges)