Bloggens förstasida » Konfyst, Plugg, Svammel » Ok lite possitivt dåh da….

Ok lite possitivt dåh da….

Näe gillar inte att bara skriva negativt hahaha

har haft en rätt hyffsad gårddag… 😀

vilket än en gång övertygat mig om att fredagen den 13:e inte e en otursdag för oss… oss… (vad fasiken ska man skriva jag avskyr verkligen att sätta etiketter. Men order jag väljer får bli) alternativa typer hahaha.
gick igenom åren som gått och de fredagarna den 13 jag kom på. J tog sitt körkort när det var fredagen den 13 dec. (några år sedan nu), samma brud fick sin fina dotter fredagen den 13 april (förra året). 

&  för min egen del.. jag brukar nog bestämma mig för att inte ha otur eller nåt, e ganska löjligt skrockfull på vissa saker men sånt här trams.. *fniss*

Jag började dagen med att slänga i mig kaffe, å stressa iordning mig själv.
Sen skulle jag till universitetet hade “dejt” med min gamla lärare (neeej inte dejt så! vi hade bestämt tid för möte). Sitter på bussen å är verkligen jättenervös. Kändes som att hela min framtid låg i det där mötet. Hade lite trassel från en praktik förra året (Vill inte gå in på detaljer då det kan finnas de som kanske skulle känna sig utpekade och jag vill inte såra någon), & allt jag ville var att få den här saken ur världen och jag var sååååå nära när jag satt där på bussen så jag blev nästan rädd…

Hade svårt att hålla tillbaka min panikångest som alltid dyker upp i tid & otid.
Men jag fixade det, kom fram och gick på min dejt.
Det gick jättebra! han hade kollat igenom mina uppgifter & jämfört med vad han fått veta från andra hållet och efter att ha lyssnat på mig så många gånger under detta året så sa han äntligen att han tyckte sig se mönstret åt min fördel!

Så nu kan jag göra de sista dagarna som behövs på ett ställe jag själv valt (redan fixat ska dit på måndag) jag e så glaaad!!! ska bli mysigt att komma ut i verksamhet & verklighet igen. kanske inte bästa veckan att komma ut på då det redan e sommarschema men för tusan *jag längtar*

 ♦ Nästa grej som ordnade sig var att jag hade en resttenta från förra året

(sista tentan gick inte riktigt hela vägen fram) från början skulle jag göra vanlig uppsamlingstenta, sen gjorde de om kursen så tentan var bara för de som vill satsa på VG jag sa med en gång “skojj” men jag e inte intresserad av att ha ett VG jag vill ha mina poäng (fast jag lät inte så otrevlig som det låter). Då det fattades 1.5 poäng för G på den tentan, å de gjort om hela kursen & artkunskapen inte var den samma skulle jag få göra en likvärdig muntlig tenta som den som vi hade.
Men det blev trassel å så blev det inte.. utan istället blev jag med hemtenta. *läskish*

20 tenta frågor att besvara innan Ons kl 09.00! *svälj*

 gick hem till Kattis igår när jag kom från skolan och satte mig där å plugga en stund. å så lånade jag boken från h-vetet som de numera tagit bort från kurslistan hahaha.

jag blev rätt lättat när jag såg att de frågorna kom från instuderingsfrågorna vi hade haft innan den tentan, så nånstans i bakhuvudet satt det ju. 

Jag trooor jag var klar med hemtentan ca: 23 igår kväll! men då satt jag nästan konstant från typ 16 med att skriva svaren innan hade jag läst igenom avsnitten lite granna och skummat frågorna. *dansar runt* shit vilken kick det var att känna att jag blev klar första dagen med den. Har inte skickat in den än, då jag vill kolla igenomdet idag först.

Så fast jag har lite plugg kvar så tog jag fredag och bara små surfa lite innan jag gick & la mig. Inga brutna ben, krossade speglar eller nåt major f***-up hehe

 

 

 

Konfyst, Plugg, Svammel bloglovin

Inga kommentarer to “Ok lite possitivt dåh da….”

Vad tycker du?

(måste anges)

(måste anges)