Inte idag

Igår lovade jag en liten redogörelse om min praktik karusell…

Men känner att det får vara, eller jag orkar inte ta tag i någi idag…

Ska inte klaga har varit en bra dag idag med, men idag tvingades jag verkligen inse att Lasse inte längre finns… klart jag vetat hela tiden, men när jag pratat med eller träffat hans fru har jag försökt att hela tiden vara så stark för hennes skull att jag för att orka nog har skjutit min egen sorg i framtiden…

Idag har jag gråtit… som många gånger förut, men idag var det annorlunda…

Idag pratade jag med en gammal arbetskamrat på jobbet som kände honom så mycket bättre än vad jag gjorde & vi grät båda två och hon fick berätta om sina känslor och tankar och jag tvingades förstå… helt plötsligt blev det på riktigt fast det har gått 5 månader…

usch det gör ont. & nu hjälper det inte att hålla för öronen, eller blunda längre. Jag MÅSTE ta tag i det här.

Men jag vill inte, jag vill bara vakna att få veta att det bara varit en hems mardröm… Men vem hjälper jag med att ha den inställningen? det hjälper varken mig eller andra som saknar honom.

FAN

Ångest, Saknad, Sorg bloglovin

One Comments to “Inte idag”

 1. Inkopierade kommentarer:

  Tonårsmorsa2008-06-24 10:28
  Jag tror ändå det är jättebra att få gråta ut ordentligt och att kunna tillåta sig att sörja, även om man är oförberedd och blir ledsen. Jag tror att det är bättre att kunna gråta ut ordentligt än att hela tiden gå runt med en molande olustkänsla. Beklagar din sorg. Kram!

  Mysan 2008-06-24 10:31 Tonårsmorsa:
  Tack, fint sagt!
  Jo jag tror du har rätt, åtminstone brukar jag säga så till alla andra när de sörjer bara det att jag har svårt att ta till mig råden själv *ler* men… man får ta en dag i taget. *KRAM*

  Sanne 2008-06-24 13:02
  Du vet, man får alltid gråta. Det är alltid tillåtet att visa känslor. Ibland är det t o m det bästa. Jag vet hur det är.

  Jag beklagar verkligen.

  Mysan 2008-06-24 13:45 Sanne:
  Tack gumman *krama* jo det har varit ett tungt år för oss båda…

  🙁 men vi kommer igen eller hur?

Vad tycker du?

(måste anges)

(måste anges)