Bloggens förstasida » Konfyst, Svammel » En av dagens stora frågor

En av dagens stora frågor

Varje dag slåss jag med stora frågor i mitt annars så uhm lilla huvud.

Det brukar inte handla om stora världsproblem, för de frågorna tycker jag mig ha bästa svaret på redan (självklart allt e ju logiskt om man bara stannar upp?)

Men de riktigt kluriga frågorna i mitt liv tar stor plats just nu… när jag har så fullt upp ändå med att få stopp på tankar och stresshormoner..

Men iaf ett av dagens frågetecken:

Man köper pizza & får en gigantisk pizza påse att ha kartongen i (klart det inte går med en liten men aah…). Man tyckte man var smart som tog cykeln så att inte pizzan skulle vara kall när man kommer hem med den (avskyr kall pizza).

Man cyklar i sin egen värld och har fullt upp med att försöka vara så lite trafikfarlig som man kan. plötsligt inser man att pizza kartongen ställt sig på tvären i påsen! jahapp det var den fyllningen det… Visst ett smart sätt hade varit att antingen låta bli påse och cykla med kartongen i handen (men jag måste ju hålla i styret med båda händerna brukar pappa säga), eller kanske hade man kunnat sätta kartongen på pakethållaren… MEN eftersom någon/några har varit så snälla och satt ett extra fint och kraftigt lås över min pakethållare så kan jag inte använda den alls… (åh nej jag e inte bitter & grinig över detta.. bah), vilket kanske e lika bra för kartongen hade nog iaf blivit förstörd?

så nu har jag funderat lite medan jag ätit min mer än vanligt kladdiga pizza..
(tur att den var rätt varm & lika god som vanligt)
Man borde uppfinna pizza kassar som e “själv-centrerade” alltså.. hur man än svänger runt med påsen så ska kartongen ligga plant & kladdfri hmmm det finns ju ifs sånna där “påsar” med hål för hörnen på kartongerna det e ju en bra tanke att spinna vidare på men det duger inte åt mig.. jag vill nu att den ska vara “själv-centrerade”, varmhållande och kanske med ett smidigt fäste att knäppa fast på cykeln …

jaaa ok nu har jag gjort min bit… nu e det upp till alla fantastiska personer där ute som inte räds att lägga pengar på projekt som kanske inte ens fungerar.. *ler*

oops nu måste jag ta tag i resten utav dagen… hoppas bara mitt huvud släpper den här frågan nu…

Konfyst, Svammel bloglovin

Inga kommentarer to “En av dagens stora frågor”

Vad tycker du?

(måste anges)

(måste anges)