Tråkar

Nu e jag här å tråkar igen…

Pojken ringde förrut å berättade att dom nog inte kommer hem förrens sent ikväll.. *snyfft* jag som trodde att dom skulle varit här för nån timma sen *naiv* klart det tar tid dom ska först pakka ihop sig å sen ska alla lyckas ta sig från området å sen tar det en stund å åka me…

jaja

när jag ändå e här kan jag uppdatera “Dagens Lista”

  • Gå upp och äta frukost
  • Diska undan efter frukosten
  • Skriva en inköpslista
  • Handla
  • Betala räkningar åt pojken
  • Epilera benen
  • Färga ögonbrynen
  • Plocka ögonbrynen
  • Boka tvättid
  • Påta på uteplatsen

Ok har inte fått så HIMLA mkt mera gjort men LITE iaf *ler*

Nu ska jag fundera ut vad jag ska äta för det har jag glömt å göra idag förrutom sconen till frukosten
*slarva med mat e skojj*

 

Bloggande, Konfyst, Längtan, Svammel bloglovin

Inga kommentarer to “Tråkar”

Vad tycker du?

(måste anges)

(måste anges)