Bloggens förstasida » Allmänt, Hemmet, Konfyst » Just nu, senare & Imorgon

Just nu, senare & Imorgon

Idag har jag kampat med tvättstuge-tomtarna igen… har ju en tvättmaskin än så länge men den e hos mig å jag har lyckats placera det mesta som ska tvättas hos pojken *suck* å så tänkte jag vara lite gullig å tvätta det lilla han hade i tvättkorgen åxå.

Som vanligt när man tvättar i tvättstugan kommer man därifrån med minst en udda strumpa det är nog en regel verkar det som.. men för ovanlighetens skull så blev ALLT torrt.. e nog första gången sen -94 det har hänt!
Nu sitter jag här å försöker sparka igång mitt arsle att resa på sig… tänkte göra en stor semester-städning här..

Imorgon kommer pojken hem efter en veckas lajvande *saknat*.

Jag  hade bestämt att jag skulle hinna med TUSEN saker när han var borta, sånt som man prioriterar bort när man vill umgås å när man har skolan att tänka på… *tänker* har inte hunnit med så mkt av det jag tänkt…

eller joo… har slängt 3 kartonger med onödiga saker jag aldrig använt…

jag gav bort en kartong med kläder till en granne *tror jag* som ville skicka dom till sitt hemland å jag tycker det känns bättre om dom kommer till använding än att bara slängas även om jag inte vill ha dom/kan ha dom längre…
Annars har jag mest suttit framför min dator, jobbat och fikat mig några kilon *LER* men det har varit nice veckan har sprungit iväg å det trodde jag aldrig den skulle göra…

NU ska jag sätta fart.. jag vill hinna diska, damsuga, skura å våttårka allt i min väg innan kvällen *tidsoptimist*

sen tänkte jag flytta över lite fler av mina gamla blogginlägg

*vinkar*

Allmänt, Hemmet, Konfyst bloglovin

Inga kommentarer to “Just nu, senare & Imorgon”

Vad tycker du?

(måste anges)

(måste anges)