Inspirationslös

Jahapp… insåg just att det är över ett halvår sedan jag ens uppdaterade här…

har loggat in ett otal gånger på den här tiden och tänkt skriva lite, men det tar lixom stopp…

Det här stället har varit som en ventil för mig, min egenterapi å inte ens den orkar man me :-p men men på’t igen eller nåt.

Mkt har hänt men samtidigt känns det som jag står på samma ställe å trampar ska inte klaga jag har det rätt bra men jag kommer ur min stress… börjar verkligen sakna att gå i terapi å få ventilera på RÄTT sätt… inte älta, inte analysera på egen hand jag grubblar förmkt men orkar inte börja om på ny kula med ny psykolog heller… för då ska det ältas i gamal skit igen känns som jag borde lämna allt gamalt bakom mig å bara se framåt… *rysa* framtiden… det ligger långt borta… jag tar fortfarande dag för dag.. ibland vecka för vecka jag har mina drömmar men e nog för seg för att förverkliga dom just nu.

2a terminen är slut på min utbildning iaf men vet fortfarande inte om jag klarade omtentan! av alla tentor “valde” jag att bli kuggad på sista tentan innan sommaren *SMART*

Något otippat har hänt iaf jag har jobbat som tim vikarie i ett mottagningskök som en kompis hjälpte mig att få *garvar* kan ni tänka er det… lilla Mysan i ett kök & servera mat *läskigt* men dom jag jobbat med har jag stormtrivts med och dom jag serverar har jag fastnat stenhårt för så det har varit roligt…. men att nämna Mysan & kök i samma meningen har alltid slutat i katastrof förrut hihihi jag har tillomed dekorerat 8 smörgåstårtor det ni…

Nääee nu ska jag nog se vad pojkvännen gör å sen e det nog natten för mig

*Vinkar*

Ångest, Bloggande, Klagomuren bloglovin

Inga kommentarer to “Inspirationslös”

Vad tycker du?

(måste anges)

(måste anges)