Bloggens förstasida » Hemmet » Desperate Housewive?

Desperate Housewive?

Nu har jag påtat å dolat en stund… damsugit, dammat, plockat å gjort rent i badrummet, skurat i takt till Motörhead och vattnat blommorna…

Jag älskar lukten av nyskurat! dessutom har jag ju tvättat idag å det luktar åxå gott.. *Mmmmm* synd bara att man e så lat att man inte orkar städa jämt… ehhh sa JAG det DÄR ?? *chockad* ojje det går utför… snart slutar jag väl plugget å stannar hemma för att ta hand om hemmet…  *rysa* näää du… BLÄ

Men visst känns det bra i kropp å själ när man städat?… har tillomed damsugit sängen, kuddarna och täcket!

Nu ska jag bädda rent i sängen å diska det som finns sen ska mattorna på plats å sen e det nog dags för en kaffe å en whiskey!

*yaaaaayh*

Jajjebulle

Hemmet bloglovin

Inga kommentarer to “Desperate Housewive?”

Vad tycker du?

(måste anges)

(måste anges)