Bloggens förstasida » Ångest, Katterna, Stress » Det Brinner!!!

Det Brinner!!!

Jag vaknade hemma hos min pojkvän i morse gjorde mig i ordning för att dra till universitetet för att lämna in min litteraturlista…

Kommer på att jag inte orkar släpa på hela väskan utan ska ta bara kuvertet med universitetsopapprerna.

Öppnar väskan å inser att det inte alls e rätt kuvert jag fått med mig… jag hade tagit med mobilabonenemangs papper ist för det jag skulle ha!

Jag vart oxtokig. för nu var jag tvungen å först hem… hämta papper, hitta nån buss som går ok… för att sedan åka hem igen.. *mummel*

Börjar närma mig mitt hem å inser att det står ett tjockt rör av brandrök mot himlen!

F*N Katterna skriker jag å springer mot branden.. det ser ut att komma från huset min lägenhet är i.. så jag är redan hysterisk när jag kommer fram…

Det visade sig att det är hyreshuset brevid mitt det brinner i… gick upp till mig å stängde alla fönster å blkongen som alltid står uppet för det blir så varmt åt katterna annars… fy vilken stnak… kan bara tänka mig hur det e för stackarna i porten brevid min.. å i huset där det brinner!!!! otäckt…

å jag blir alltid så panikslagen… ringde pojken å berättade men sa att det var nog ingen fara såg ut att vara under kontroll (Dom e bra duktiga våran brandkår RESPEKT)

J. hade ringt samtidigt å hamnat på telefonsvaraen så´jag ringde upp henne…

Hon hade sett nyheterna men dom sa inte vart det var i området…

Satt en stund på trappen till min ingågn… sen flyttade dom avspärrningen längre bort å jag fick inte längre va där.

Berättade att jag hade mina katter där uppe och frågade om jag ´skulle ta ut dom om det var nån fara… men det skulle det inte vara…

Men allt eftersom tiden gick började fler å fler springa fram å tillbaka i min trapp å jag tappa behörskningen å var superorolig-.- för nu såg det inte roligt ut för grannporten.. deras inglasade balkonger bolmade det ut rök ifrån fast dom var stängda… å det e porten brevid min…

Hade en dust med en polisman som inte lät mig gå in till katterna jag vart oxtokig.. men man borde igentligen förstå att dom gör bara sitt jobb.. dessutom gör det bra.. å när jag lugnat mig lovade han att dom säger till om läget förändras det minsta.. i god tid…

det dröjde inte så länge förrens dom kom å¨sa att jag borde ta ut katterna å ta med dom, att det inte var brottom eller säkert ingen fara mest för säkerhets skull… jag minns att dom sa så.. men så reagerar man ju inte då…

Jag rusar upp ringer pojken å letar hysteriskt efter grinden till ena kattburen… visste inte ens vart jag skulle ta vägen med dom… men ut skulle vi.

Pojken försöka lugna.. å säger att kommer å hämtar oss å att vi kan ta katterna hem till honnom.

Man fick inte köra in med bil till vårat område.. totalt avspärrat så det var bara att parkera bilen längre bort sen fick han komma in å hämta mig jag stod för övrigt i porten utanför min dörr med Fender i kattburen Tulsa skrikandes i andra buren utan grind, så hon låg i botten av den eller vad man ska säga med öppnigen upp¨t å med en filt över… lyckades få med mig en av lådorna till katterna å lite mat…

Nu sitter vi i pojkens lägenhet, Katterna mår bra fast min Tuffe fender som alltid e så stabil.. var cool lugn tills vi kom hem till pojken, nu ligger han under badkaret… Tulsa däremot å sten nöjd… luktar nog lite bättre här utan brandrök…

Chocken börjar släppa nu några timmar senare… men samtidigt..

Tänker på dom som bodde i lägenheten som brann upp…

Ingen kom till skada som tur var.. alla klarade sig ut som jag fattade det vilket var en himla tur!

Å sen tänker jag OM jag hade fått med mig rätt papper i går…

Vill inte ens tänka på det… även om det säkert inte hade vart nån fara… brandmännen klarade det fint branden spred sig inte till nån annan lägenhet… man lät taket brinna ut för att rädda från förmkt vattenskador…

Men hur hade katterna mått om jag inte kommit hem förrens typ nu?

Mina tankar går till dom som just nu väntar på evakuerings lä’genheter.

Å tänker på alla minnen som blivit förstörda för folk…

Vi e lyckligt lottade jag å mina katter som klarade oss utan problem.. sen om det stiunker rök hemma ett tag… så what!? vi lever, ingen annan kom till skada, å jag har världens sötaste pojkvän som låter mina tassar bo här tills allt e över å jag har vädrat ut lägenheten…

Jag tror iaf att det snart e över fattade det så på nyheterna.. får kolla igen…

Jag fick inte med mig nånting annat än katterna å deras saker..

ELler JO jag fick med papperna till universitetet som var anledningen till att jag gick hem över huvetaget i morse!

Nu ska jag sätta mig å gosa på mina tassar,

Förljer upp senare när jag vet nåt å håller tummarna för att det inte blev värre än det var när jag drog.

Ångest, Katterna, Stress bloglovin

Inga kommentarer to “Det Brinner!!!”

Vad tycker du?

(måste anges)

(måste anges)