Bloggens förstasida » Katterna » Ang Min Fender:

Ang Min Fender:

Fender, min snart 2:åriga Hankatt…

Han kastrerades ju i onsdags…

Han var väldigt tapper och skulle promt ligga på sina vanliga ställen när han vaknade (Uppe på bokhyllan, Över databordet, på diskbänken och i fönstret)

Och jag som trodde han skulle ligga och sova och ta det lugnt nån dag *pytt*

Igår Fredag var han igång och slogs med min gamla honkatt Tulsa igen *ler*

Han som vanligt genom lek.. och hon blir som vanligt vansinnig och jättesur. fast hon daskade till honnom några gånger i baken så han skrek stackarn.. jaja någon gång måste han lära sig att inte bråka med surkärringar!

Nu ligger dom i soffan och ser småsöta ut…

Det brukar funka om han somnar först så hon kommer sen. då är han för trött för att leka och hon får tvätta han lite *ler*

Vi får väl se om dom blir goda vänner igen som dom var innan han blev en kaxig karl jag tror det iaf Trots att han kan va lite jobbig som pojkar kan va så tycker hon ju mycket om han när han sover, och hon var väldigt go och orolig när han var nersövd…

Katterna , bloglovin

Inga kommentarer to “Ang Min Fender:”

Vad tycker du?

(måste anges)

(måste anges)